Cauta...

28 aprilie 2010

A te indragosti...in cateva randuri [X]

El a inteles cu usurinta, insa acum ea este cea care nu intelege. Si stie ca ii va fi greu sa faca asta, desi ii este bine si asa.
Oricum nu va repeta, desi poate parea egoista. Spera doar ca acum sa nu revina el din trecut, sa o lase sa-si traiasca prezentul si sa-si construiasca viitorul.
S-a indragostit...din nou.

va urma...

25 aprilie 2010

Trei destine, o singura viata.


Trei zile, trei parti, trei distractii, trei caderi de calciu, trei pahare, trei jocuri, de trei ori mai multe locuri, trei bataturi, trei nopti, trei vise, trei necunoscuti. Trei.


Cu toate astea, as avea nevoie de o singura viata noua. Nu de trei.
As vrea sa pot sa aleg intre stanga, dreapta, si drept inainte.

Mi-as dori sa reusesc. Sa nu ma mai dau pe mine la o parte pentru altii.
Doar ca...Atunci cand ii vad pe cei din jur ca sunt multumiti de mine, si ca reusesc cu ajutorul meu, ca se bucura pentru sprijinul oferit de mine, nu-i pot lasa.
Totusi...Vreau sa fac ceva pentru mine. Nu am mai castigat de mult, nu am mai dat un cos de ceva vreme, iar inelul a ruginit de la ploaie.

Cineva apropiat se indoieste de prietenia mea. A doua oara...A treia oara deja se umple paharul. Si nu stiu daca voi mai fi in stare sa-l golesc. Pentru ca nu ma asteptam! Pot si eu sa reprosez...Este usor sa arunci cuvinte si sa torni lacrimi la telefon. Este usor sa faci pe victima. Este usor sa ataci prin defensiva. Este usor sa faci sa para ca-ti pasa mai mult decat mie. Este usor sa ma faci sa ma pierd cu firea. Este usor sa ma inveselesti. Este usor sa ma faci sa par ca am cazut in plasa. Este usor sa faci multe lucruri. Dar, apare o problema.
Este greu sa-mi recastigi increderea. Este si mai greu sa-mi recastigi prietenia.
Vezi tu? Acum eu fac pe victima...:)

20 aprilie 2010

O secunda si...

Sunt lucruri in viata pe care le obtin foarte greu. Sau lucruri dupa care tanjesc perioade indelungate de timp, pana uit ca mi le doresc...Sau lucruri pe care le doresc cu ardoare, si atunci cand le obtin, le arunc mai departe...Sunt sentimente intense pe care le traiesc, si relatii pe care le cladesc cu persoanele din jurul meu intr-un timp extrem de lung. Proiecte pe care le incep, si doar eu stiu cat imi este de greu sa le finisez. Bucuria, pe care o obtin din ce in ce mai greu.
Insa, valoarea tuturor acestor lucruri poate disparea intr-o secunda. Pentru ca intr-o secunda pierd orice am obtinut, intr-o secunda sentimentele se naruiesc, intr-o secunda orice relatie se poate dastrama, tot intr-o secunda un proiect intreg se duce de rapa, fapt ce ma face nevoita s-o iau de la capat, si tot intr-o secunda bucuria mea se duce dracu.

Si nu pot da vina pe nimeni! Nu vreau sa dau vina pe nimeni!
Doar ca nu mai suport ideea de a pierde orice, si de a castiga nimic.


13 aprilie 2010

A te indragosti...in cateva randuri [IX]

Ii este din nou bine...Si a inceput usor, usor, sa-si dea seama de anumite lucruri ce pana acum o apasau...A inteles de ce si cum, i s-a spus direct unde greseste si ce ar trebui sa repare. Acum, singurul lucru care i-a ramas de facut este acela de a-l face pe el sa inteleaga. Si ii este recunoscatoare celui care i-a deschis ochii.
va urma...

11 aprilie 2010

O raza de soare


Tot ce am trait
Pentru o raza de soare
Care atunci cand m-a privit
S-a intors cu spatele
Doar ca sa ma evite...
Am rugat raza de soare sa ma priveasca in ochi
Sa-mi spuna ce simte
De ce ma trateaza cu raceala
O raza de soare fierbinte?

I-am vorbit despre orgoliu si lasitate
I-am cerut mult
Nici n-am realizat
Iar atunci...
...cand
A coborat din nou
Si mi-a mangaiat parul...
Obrajii
Bratele si picioarele
Cand s-a plimbat tandru pe spatele meu
Cu atingerea fina
I-am simtit caldura pe gat, buze, pe tot corpul
Si m-a facut sa tremur intr-o imbratisare
Atunci am realizat
Ca e raza mea de soare...

Azaetnoc Iam Un

Trei cuvinte care ascund in spatele lor intregi pagini de ganduri...trairi...sentimente...
Pentru ca-mi este atat de greu sa exprim in cuvinte toate fenomelele pe care le traiesc, si pentru ca uneori nu vreau sa ma exteriorizez, apelez la ele. Poate...cateodata vreau sa spun exact ce simt, dar intr-o fractiune de secunda ajung sa rostesc aceleasi trei cuvinte.
Din cauza lor nu pot trece peste, din cauza lor el pleaca suparat, si tot din cauza lor pierd noptile uitandu-ma la petele de pe tavan. Totusi continuu sa le rostesc, fara a ma gandi la consecinte.
Uneori incerc sa ma explic mie insami, dar nu ajung la nicio concluzie. Pentru ca e cele mai multe ori, nimeni nu poate intelege ceea ce vreau sa spun...
Poate nici macar eu.
De ce?!
Nu Mai Conteaza...